ID & T Nederland

ID&T is een Nederlands entertainment- en mediabedrijf met hoofdkantoor in Amsterdam. Het bedrijf werd in 1992 opgericht en organiseert dance-evenementen in zowel Nederland als het buitenland. Als zodanig is het bedrijf in 22 landen actief. Naast het hoofdkantoor in Amsterdam heeft ID&T kantoren in Antwerpen, Los Angeles, New York, Melbourne, Sydney en São Paulo. Het is Nederlands grootste dancefeestorganisator alsmede ’s werelds grootste concertpromotor in dancemuziek. Tot de dance-evenementen georganiseerd door ID&T behoren onder andere Mysteryland en Sensation.

Kassahuur levert de kassa’s in een stevige en stoere flightcase voor Defqon, Awakenings, Dominator, Thunderdome en Qlimax.
Dit is wat Gaik Gerritsen, Merchandise Mager bij ID&T verteld: “Kassahuur is een prettig bedrijf om mee samen te werken, de communicatie verloopt soepel en er kan makkelijk geschakeld worden als dat nodig is. De materialen en software zijn goed verzorgd en werken gebruiksvriendelijk. Op servicegebied is kassahuur ook een prettig bedrijf, als er iets is dan wordt dit op een adequate manier opgelost zodat de kassa’s gewoon door kunnen blijven draaien. Kortom, een bedrijf met kennis van zaken en die goed materiaal levert tegen een eerlijke prijs

  • Klant naam: ID & T
  • JAAR 2016
  • Wij leverde: Realpos kassa's in Flightcase