Martinair party service

Martinair Partyservice is in 1974 opgericht door Martin en Tineke Schröder. Van 1974 tot en met 2006 was het bedrijf onderdeel van Martinair Holland. In 2006 werd Martinair Partyservice gekocht door de Koninklijke van den Boer Groep en werd de naam omgedoopt tot ‘Oseven, happening and food’.
Per 1 oktober 2011 hebben Miranda Hesselmans en Erwin Verschoor middels een management buy-out het partycateringdeel van Oseven overgenomen en gaan zij zelfstandig verder onder de originele naam Martinair Party Service. Een bestaand merk, dat op vernieuwende wijze in de markt wordt gezet. Met Martin en Tineke Schröder als adviseurs, ambassadeurs en grote inspiratiebron!

Al reeds enkele jaren gebruikt Martinair Party Service de kassasystemen van kassahuur.nl. De kassasystemen worden ingezet in het Amsterdamse Concertgebouw bij een groot jaarlijks terugkerend evenement. De kassasystemen zijn aan elkaar gekoppeld en voorzien van een keuken printer. Gezien de korte tijdspad tussen de voorstellingen en het diner is het van groot belang dat bestellingen voor zowel bar.

  • Klant naam: Martinair Party Service
  • JAAR 2014, 2015, 2016
  • Wij leverde: 2 XMiniPos, Keukenprinter